Weekend cu un mort si 3 persoane ranite grav la Zagujeni VIDEO

POLIȚIȘTII FAC CERCETĂRI PRIVIND UN ACCIDENT RUTIER CU URMĂRI DEOSEBIT DE GRAVE! O persoană a decedat și alte trei sunt în stare gravă. În data de 03.03.2018 orele 09.40 polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre un accident rutier cu consecințe deosebit de grave.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că pe DN 6, la km 463+500 metri, un autotren care se deplasa dinspre Caransebeș în direcția Lugoj, într-o curbă ușoară la dreapta nu adaptează viteza, derapează și pătrunde pe contrasens unde acroșează o autoutilitară. După impact, cabina autotrenului s-a răsucit total spre stânga, autotrenul continuă deplasarea pe contrasens și lovește cu partea laterală dreapta un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus.

În urma accidentului conducătoarea autoturismului, o femeie de 40 de ani, din comuna Coșteiu, județul Timiș, a decedat pe loc. Alte două persoane aflate în autoturism au fost rănite, soțul conducătoarei autoturismului, de 47, pasager în autoturism pe scaunul din dreapta față, a fost rănit ușor, iar fetița acestora, de 9 ani, pasager pe bancheta din spate a fost rănită grav. Conducătorul autotrenului, în bărbat de 45 de ani din localitatea Topoloveni, județul Argeș a fost rănit grav.

Conducătorul autotrenului și al autoutilitarei au fost testați alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 Cod Penal și vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 196 Cod Penal.

Comentarii

comentarii