Weekend incarcat pentru politistii de la ,,rutiera”

În data de 09.09.2017, în jurul orei 21.35, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu au depistat în trafic pe drumul comunal din satul 23 August, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani din localitate, despre care au stabilit că nu este posesor de permis de conducere.
De asemenea fiind testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Oțelu Roșu, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă față de conducătorul auto, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis.
~
În data d 09.09.2017, în jurul orei 19.30, lucrătorii Poliției municipiului Reșița – Biroul Rutier au constatat faptul că un bărbat de 29 de ani din localitate, a condus un autoturism, din direcția Triaj către Centrul Civic, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul direcției și intrat în coliziune cu un alt autoturism.
Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat a fost pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul de Urgență Reșița, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă față de conducătorul auto sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice

Comentarii

comentarii