Zilele Carierei Mele la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa

Zilele Carierei Mele la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa. În zilele de 25, 26, 27.11.2019 şi 02.12.2019, cu începere de la ora 12, Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa, organizează manifestarea „Zilele Carierei Mele”.  Liceeni din grupul țintă al proiectului, vizitează universitatea și iau parte la o serie de activități.

 

Acestora li se vor prezenta oferta educaționala, campusul universității, traseele profesionale, analiza importanței studiilor universitare şi a stagiilor de practică și internship. Nu vor fi omise activități interactive organizate de studenți şi cadre didactice. Evenimentul face parte din proiectul CNFIS-FDI-2019-0612 „UEMR – Pol de educație și consiliere pentru studenți și absolvenții de liceu din mediile defavorizate”

 

Proiectul este finanţat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării prin Fondul de Dezvoltare Instituțională 2019. Din grupul ţintă, fac parte elevi din opt licee din mediul rural și orașe sub 10.000 de locuitori.

 

Zilele Carierei Mele la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa. Liceul Teoretic „Eftimie Murgu” Bozovici, Liceul Teoretic Bilingv Româno-Croat Carașova, Liceul Tehnologic „Nicolae Stoica de Hațeg” Mehadia, Liceul Tehnologic „Traian Grozăvescu” Nădrag, Liceul „Mathias Hammer” Anina, Liceul „Hercules” Băile Herculane, Liceul Teoretic Gătaia, Liceul Tehnologic „Sf. Dimitrie” Teregova şi studenţi din anul I din cadrul Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa.

Comentarii

comentarii