Zilele Resitei cu tone de mititei şi muzica de calitate VIDEO

Petrecerea a continuat aseară de Zilele Resitei, cu un show incendiar. Câteva mii de reşiţeni s-au adunat, din nou, în fata scenei amenajate în Parcul Tricolorului, pentru a urmări programul pregătit de organizatori pentru cea de-a doua zi a manifestărilor dedicate sărbătorilor oraşului.
Încălzirea a fost făcută de artiştii reşiţeni şi interpreţi de muzica folk. Apoi, pe scenă a urcat Elena Gheorghe. La finalul recitalului, artistă a coborât în mulţime şi s-a arătat plăcut surprinsă de modul în care a fost primită la Reşita şi de modul în care a reacţionat publicul.
Ea a reuşit să-i electrizeze la maximum pe tinerii care au venit să o vadă şi să cânte împreună cu ea.

Astăzi, organizatorii se aşteaptă la un aflux şi mai mare de spectatori, întrucât, cu începere de la ora 19, pe scenă vor urca 4 ansambluri folclorice şi 6 solişti de frunte ai Banatului .

Dacă partea de spectacol este rezolvata, toată lumea doreşte să mănânce ceva şi să bea ceva rece. Aşa că, berea curge în valuri iar pe grătarele imense sunt puse la prăjit tone de mititei şi produse de carmagerie. Dulciurile se găsesc din abundenţă la tarabe iar vânzătorii se declară mulţumiţi de mersul afacerii lor.

La rândul lor, reşiţenii spun că sunt mulţumiţi de calitatea produselor, de preţuri, de spectacol şi artişti.

Comentarii

comentarii