ZIUA ARMATEI LA CARANSEBEȘ FOTOTECA

La monumentul generalului Ioan Dragalina, pe o vreme însorită, sute de localnici precum și oficialitățile, printre care i-am remarcat pe noul comandant al Garnizoanei Caransebeș, căpitanul Daniel Mihai Birău, primarul Felix Borcean, senatorul Marcel Vela viceprimarul Marius Isac, city managerul Andrei Ungur, dar și reprezentanți ai asociațiilor de militari sau consilieri locali au participat la ceremonialul dedicat Zilei Armatei.

„Ultima ofensivă de eliberare a ultimei palme de pământ românesc a fost ticluită de generalul Avramescu și pentru a cinsti ziua de naștere a celui care a fost Regele Mihai, iată o altă semnificație istorică pentru Ziua Armatei. Vă transmit aprecierea mea și, sunt convins, și a cetățenilor din Caransebeș, reprezentați în cel mai înalt grad liantul unității naționale românești”, a fost mesajul primarului Felix Borcean pentru cei prezenți.

„Astăzi, aduc recunoștință veteranilor, supraviețuitorilor ultimului război mondial ori luptătorilor în teatrele de operații și exprim înalta prețuire pentru militarii în rezervă și retragere, pentru toți cei care servesc cu credință și onoare patria și poporul”, a spus și căpitanul Daniel Mihai Birău.

„Dle comandant, cu gândul la toți camarazii care-și îndeplinesc datoria sub tricolor, în numele conducerii Senatului României, vă urez un sincer <>. Dumnezeu să binecuvânteze Armata Română!”, a transmis și senatorul Marcel Vela, după care au urmat depunerile de coroane la monumentul generalului Dragalina.


Ca în fiecare an, Ziua Armatei s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare, pe acordurile fanfarei militare.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.