ZIUA EDUCAȚIEI NON-FORMALE LA FLOAREA-SOARELUI

Evenimentul ”ZIUA EDUCAȚIEI NON-FORMALE LA FLOAREA-SOARELUI” s-a desfășurat vineri, 12.10.2018, între orele 10 si 12. Evenimentul face parte din Proiectul de Mobilitate Erasmul + „Non-Formal la grădiniță”, nr. 2017-1-RO01-KA101-036273, proiect derulat de Grădinița cu Program Prelungit ”Floarea-Soarelui” Reșița în perioada 01.12.2017-30.11.2018. Proiectul beneficiază de fonduri din partea Uniunii Europene, având un buget de 11850 euro.

Această acțiune, este un eveniment subsecventă al evenimentului național ZIUA ÎNVĂȚĂRII NONFORMALE 2018, parte integrantă din Erasmus Days, o inițiativă internațională prin care se dorește promovarea programului Erasmus +.

În cadrul evenimentului sunt desfășurate și împărtășite copiilor, părinților, și invitațiilor, metode și instrumente de lucru non-formale, care pot fi integrate în căile educației formale. Prin această activitate, se dorește dezvoltarea la preșcolari, a competențelor interpersonale, capacitatea de lucru în echipă, cunoașterea și dezvoltarea încrederii în sine.

La fiecare grupă de copii din grădiniță,se va desfășura un atelier de lucru non-formal, cuprinzând animație socio-educativă și storytelling. Fiecare grupă de copii, prin metode non-formale, va realiza „Povestea grupei”, filă din „Povestea FLORII-SORELUI”, cartea de identitate a grădiniței.

Coordonator proiect
Modrigan Emilia

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.