Ziua hotilor de masini in Caras – Și minor și hot și băut la volan

Spunem asta deoarece tot ieri, 15 martie, un alt tânăr, a furat un autoturism la Caransebeș. Deci, iată ce spune poliție: Postul de Poliţie Topleţ a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că, la intrare în satul Bârza a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că un minor din satul Bârza a sustras autoturismul, proprietatea lui T.G. şi l-a condus pe DN 6 între satul Bârza şi Topleţ, iar la întoarcere a acroşat cu partea dreapta faţă un alt autoturism parcat pe marginea drumului, la intrare în satul Bârza.

În urma testării alcooltest a minorului, rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Orşova unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Au fost întocmite acte procedurale faţă de minor pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul de recoltare a mostrelor biologice de sânge.

Comentarii

comentarii