Ziua Nationala aduce program scurt in ziua de vineri

Guvernul României a adoptat în data de 23 noiembrie Hotărârea nr. 871, privind stabilirea zilei de 2 decembrie ca zi liberă pentru salariaţii din sectorul public. Potrivit art. 2 al actului menţionat, prevederea nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului acesteia.

În acest context, vă informăm că, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin va desfăşura în ziua de 2 decembrie program normal cu publicul, în intervalul orar 8,30 – 13,00.

De asemenea, având în vedere că, pentru cererile ce privesc eliberarea paşapoartelor electronice, depuse în zilele de 17 şi 18 noiembrie 2016, persoanele au fost programate pentru ridicare în ziua de 2 decembrie, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Caraş-Severin va asigura eliberarea documentelor în timpul programului normal de lucru cu publicul.

Biroul de presă

Comentarii

comentarii