Ziua Națională sărbătorită prin muncă la Salvamont Caraș Severin

Sătui deja de stat acasă după ziua de Sfântul Andrei şi mai ales fericiţi că nimeni nu a fost în pericol în aceste zile, membrii Serviciului Judeţean Salvamont Caraş Severin, au ieşit la acţiune.

Prognozele meteo spun că în câteva zile, peste Banatul Montan, mai ales peste zona montană, va cădea prima zăpadă. Membrii Serviciului Salvamont au decis că este momentul să facă un exerciţiu având ca temă ,,coborârea persoanelor rămase suspendate în scaunele telescunului de pe una dintre pârtii”. În acest sens, salvamontiştii şi-au dat întâlnire la baza unei pârtii din Crivaia şi au trecut la treabă.
După cum a declarat pentru InfoCs şeful serviciului, Valentin Balaban ,,Am sărbătorit cum s-ar spune – prin muncă. A fost opţiunea noastră pentru a ne mai mişca un pic. Totul a decurs cum trebuie, ca la carte. Băieţii s-au descurcat foarte bine, este şi rezultatul exerciţiilor de pregătire pe care le facem şi-i asigurăm pe turişti că vor fi pe mâini bune, dar le dorim să nu aibă nevoie de ajutorul nostru. Pentru asta trebuie şi puţină grijă şi atenţie din parte dânşilor pentru a nu risca „.

Şi fiindcă este ziua naţională a românilor, am ales şi o temă muzicală, mai altfel.

Comentarii

comentarii