Ziua și adormitul la volan, noaptea și accidentul din cauza oboselii, era să-și ucida fiica la Marga

accident2Seria neagră a accidentelor de circulație provocate de oboseala la volan, continuă în Caraș Severin.
Un bărbat a adormit în această dimineață la volan în timp ce rula într-un WW Jetta cu numere de Vrancea pe DN 58 dinspre Caransebeș spre Hațeg. În autoturism se afla un bărbat – angajat MApN, cu încă 3 persoane dintre care una, fiica lui de 15 ani.
La un moment dat, în apropiere de Marga, la o curbă ușoară, șoferul pierde controlul volanului iar autoturismul iese de pe carosabil și se izbește violent de un copac de pe marginea drumului. Cu alte cuvinte, drumul era în curbă, dar șoferul nu și nu, a ținut-o tot drept, până în copac.
În urma impactului, două persoane – dintre care una fiica șoferului, au fost rănite grav și au ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș.
Șoferul conducea de ceva vreme și se pare că, el a adormit la volan în momentul în care a pierdut controlul volanului. Cei patru se întorceau din concediu din Italia și oboseala și-a spus cuvântul. Cu toate că el a declarat că ar fi dormit în Caransebeș vreo 4 ore și că accidentul s-a produs în momentul în care a încercat să evite un câine apărut pe carosabil, lucrurile petrecute, spun și arată altceva. Accidentul s-a produs ………la capătul unei porțiuni de drum drept în momentul în care drumul avea o curbă ușoară. De acest lucru nu a ținut cont și șoferul- dovadă că ar fi adormit la volan.
Acest lucru precum și alte împrejurări ale producerii accidentului, le vor stabili ancheta polițiștilor.

Comentarii

comentarii