VIDEO Cu tăticul la grădiniță – Ziua Tatălui celebrată la Grădinița ”Floarea Soarelui”

Dacă mămicile și-au îndeplinit cu succes misiunea de a reveni la perioada copilăriei și a retrăi alături de cei micuți momente inedite, vineri, a venit rândul tăticilor să-și dovedească abilitățile creative. Grădinița ”Floarea Soarelui” din Reșița a făcut o tradiție din a sărbătorii Ziua Tatălui în fiecare an în preajma zilei de 9 mai. Obiceiul a continuat și în acest an, iar tăticii veniți la grădiniță și-au arătat măiestria în mânuirea pensulei, creioanelor colorate, dar și imaginația pentru realizarea diferitelor obiecte propuse de către cadrele didactice pentru atelierele organizate la grupe.

[youtube id=”s1E8VEWj1xs”]

Tăticii și bunicii veniți azi la grădiniță au precizat că li s-a părut interesant să retrăiască alături de copii sau nepoți momentele propriei copilării, dar a fost și un prilej de bucurie că au putut să participe alături de micuții lor la diferitele activități și concursuri realizate în curtea instituției.

Dacă pentru tătici a fost un prilej de retrăire a unor momente speciale, pentru copii fericirea a fost cu atât mai mare pentru că au desfășurat o parte din activitățile lor zilnice de la grădiniță altfel decât într-o zi obișnuită, și anume alături de o ființă dragă, tata sau bunicul.

Și pentru că s-au descurcat de minune la decupat, colorat, pictat și la concursurile în aer liber, tăticii au primit diplome și cupe realizate de către micuții lor.

Cel mai haios moment a fost cel în care fiecare tată sau bunic a trebuit să-și recunoască portretul din mulțimea de desene așezate pe un panou expozițional, portrete realizate de către fiecare copil în parte pentru tăticul sau bunicul său.

Tăticii au arătat astăzi că sunt la fel de implicați și responsabili atunci când vine vorba de viața și activitățile propriilor odrasle.

Comentarii

comentarii