130 de polițiști au fost înaintați în grad la IJP Caraș Severin

Politia (1)Cu prilejul aniversării a 192 ani de existenţă a Poliţiei Române, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost organizată festivitatea de avansare în grad a 130 de poliţişti.

La festivitatea organizată astăzi, 25 martie a.c., au participat conducerea I.P.J.Caraş-Severin, Hurduzeu Silviu – prefectul judeţului, Ciobanu Miu Nicolae – suprefectul judeţului, Ţundrea Ioan – şeful A.T.O.P., Ghiorghioni Ionesie – vicepreşedintele Consiliului Judeţean, precum şi reprezentanţii instituţiilor colaboratoare.
La activitate a fost citit mesajul şefului Inspectoratului General al Poliţiei Române, iar invitaţii de onoare au adresat câteva cuvinte poliţiştilor care au luat parte la activitate.
În cadrul festivităţii au fost avansaţi în grad 104 agenţi şi 16 ofiţeri. Pentru rezultate deosebite obţinute în activitatea depusă, au fost avansaţi înainte de termen cinci ofiţeri şi cinci agenţi.
De asemenea conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a oferit diplome de excelenţă şi plachete pentru întreaga activitate din anul 2013, poliţiştilor cu rezultate excepţionale.

Comentarii

comentarii