4 ani de la plecarea colegei noastre, jurnalista Paula Neamțu – A doua ediție a Festivalului iei românești VIDEO

Trece timpul, trece vremea, lumea este în mișcare, mulți uită, dar cei mai mulți își amintesc cu drag și regret de adevăraţii OAMENI plecați dintre noi.

Un asemenea OM, o colegă adevărată și o jurnalistă desăvârșită a fost draga noastră Paula Neamțu. Era un OM deosebit, mereu cu zâmbetul pe buze, mereu împăciuitoare și un spirit deosebit. Păcat că viața este așa de crudă cu câte unii care ar merita să fie mai mult printre noi să ne învețe sau să învățăm de la ei OMENIA.

La doar 52 de ani, Paula a plecat mult prea devreme spre alte lumi, spre alte zări să se întâlnească cu părinţii ei, cu foştii colegii din presa cărășană duşi şi ei în alte lumi, unii prea devreme.  Paula, o jurnalistă cu peste 20 de ani de experienţă în urmă, nu mai este. A plecat dintre noi într-o zi de 11 iunie a anului 2023.

A plecat pe vreme tristă și închisă, a plecat în vremea macilor de câmp, flori pe care le iubea așa de mult. Sunt 3 ani. Acum să ne amintim de ea. Poate un oftat, poate o lacrimă, va curge pe obraz şi cu toții ne vom aminti ce om deosebit a fost Paula Neamţu.

În memoria Paulei, în acest an va avea loc a doua ediție a unui festival al iei românești, festival ce poartă numele Paulei – inițiatoarea alături de soțui ei Vasile Neamțu. Sivia, fiica Paulei și a lui Vasile, în memoria mamei sale, face o invitație de suflet tuturor celor care iubesc ia și portul popular românesc.

Dumnezeu să te odihnească în pace Paula, să ai drum lin prin Grădinile Raiului și Lumina să te mângâie mereu. În veci pomenirea ei!

Comentarii

comentarii