6 Bărbați arestați în urma perchezițiilor de ieri din Clisură VIDEO

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în cursul zilei de ieri, 29 octombrie, în județele Caraș-Severin și Timiș, au fost dispuse măsuri preventive față de 12 persoane, dintre care 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 51 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Față de celelalte 6 persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Vă reamintim că ieri au avut loc 21 de percheziții domiciliare au avut loc în Caraș-Severin și Timiș, la locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Procurorii DIICOT și angajații mai multor stucturi MAI au efectuat percheziții la peste 20 de locații din Clisura Dunării la mai multe persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. Oamneii legii au găsit mai multe droguri sub diferite forme precum și obiecte folosite la prepararea și cântărirea drogurilor.

23 de persoane au fost duse la sediul DIICOT în vederea audierii.„În cauză s-a reținut faptul că pe raza orașului Moldova Nouă și în localitățile din zona Clisurii Dunării acționează mai multe persoane care distribuie droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. În activitățile infracționale au fost atrași inclusiv minori care au fost folosiți pentru predarea drogurilor către consumatori. (…) În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, droguri de risc, sub formă de fragmente vegetale mărunțite, împachetate în folii de aluminiu sau păstrate în pungi și borcane, precum și tulpini și muguri de plante uscate, țigarete confecționate artizanal, obiecte folosite la prepararea și cântărirea drogurilor și peste 36.000 de țigarete provenite din contrabandă.

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Caraș-Severin vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 23 de persoane”, se arată în comunicatul DIICOT. Oamenii legii au imformații că în activitățile infracționale au fost atrași inclusiv minori care au fost folosiți pentru predarea drogurilor către consumatori.

Comentarii

comentarii