87 de sancțiuni contravenționale aplicate pentru nerespectarea normelor de curățenie

Continuă acțiunile de depistare a persoanelor care aruncă deșeuri sub diverse forme pe domeniul public al muncipiului Reșița. Astfel, în ultima săptămână a lunii iulie 2018, lucrătorii de poliție locală au acționat în zona complexului comercial Victoria unde intervenția acestora a avut drept scop identificarea și sancționarea persoanelor care nu respectă prevederile Hotărârii Consiliului Local 69/2014 privind stabilirea unor măsuri necesare pentru buna gospodărire a municipiului Reșița.

Au fost depistate 87 de persoane ce nu au respectat normele legale aruncând diferite resturi pe domeniul public, în acest sens fiind aplicate 5 avertismente și 82 de amenzi a căror valoare se ridică la suma de 16.800 lei.

Direcția Poliția Locală Reșița atrage atenția că potrivit HCL 69/2014 este interzisă aruncarea sau abandonarea de orice deșeuri pe domeniul public, iar cetățenii și asociațiile de proprietari dar și persoanele juridice au ca obligație să întrețină terenurile și spațiile pe care le dețin sub orice formă legală.

Comentarii

comentarii

One thought on “87 de sancțiuni contravenționale aplicate pentru nerespectarea normelor de curățenie

  • 31 iulie 2018 la 11:53
    Permalink

    Dar atunci când într-o zonă unde sunt multe străzi care au un singur container din acela mic, cum este în centru lângă Alpha Bank, iar cei de la Bratner îl înlocuiesc doar odată pe săptămână, normal că lângă el se adună mormane de gunoi!! Domnilor de la Primărie, mai plimbati-vă prin oraș că mai depistați situații asemănătoare, sunt convinsă că mai sunt și alte cazuri!!

Comentariile sunt închise.