VIDEO Consilier judetean PNL nou, dar contestat pentru ,,chestii PPDD vechi”

Astăzi a fost validat în funcție un nou consilier județean PNL, pe numele său Dan Silviu Avram. Caransebeșeanul și-a început mandatul cu stângul, fiind contestat în plen de Nicolae Ștefănescu.
Ședința ordinară a Consiliului Județean Caraș-Severin din luna februarie a debutat cu încetarea de drept a mandatelor de consilier ale lui Nicolae Ștefănescu și Toni Novăcescu. În același timp s-a validat un nou consilier județean, în persoana lui Dan Silviu Avram. Însă acesta a fost contestat în plen chiar de Nicolae Ștefănescu, cel care la 1 martie își încheie și el mandatul. Ștefănescu a îndrumat comisia de validare să verifice cu mare atenție calitatea de membru PNL a lui Dan Avram. Acesta susține că Avram și-ar fi pierdut calitatea de membru atunci când a fost la un pas de a deveni deputat pe listele PPDD. Consilierii județeni nu au luat în considerare contestația lui Ștefănescu și l-au validat pe noul consilier în funcție, bazându-se pe confirmarea venită din partea patidului, care are rol decisiv.

Noul consilier este din Caransebeș, și a mai exercitat un mandat în cel mai înalt for al județului între anii 2008-2012 din partea …PSD. A intrat în politică în 1990, a fost consilier local USL la Caransebeș și candidat pentru Parlamentul României din partea ….PPDD. Dan Silviu Avram vine pe locul lui Toni Novăcescu, acesta din urmă renunțând la funcția de consilier județean pentru a-și putea pregăti candidatura la Primăria Moldova Nouă. Novăcescu a dobândit mandatul de ales local în urma alegerilor din iunie 2012, pe lista Uniunii Social Liberale, din partea Partidului Național Liberal.

Cautând prin arhivele retelelor de socializare, am gasit mai multe fotografii din timpul campaniei electorale de acum patru ani. Domnul consilier era mai tânăr cu vreo 4 ani, purta alte culori (politice) în suflet și la propriu – la gât și vroia să fie parlamentar din partea Caransebeșului și al Carașului. Nu a fost să fie. Dar, dacă atunci nu i-a ieșit ca și parlamentar, i-a ieșit acum ca și consilier județean. Adică, a dat ,,olecuță di mov” pi mai mult galben.

Comentarii

comentarii