O nouă tendință în modă, 4 geci una peste alta – I se pusese pata pe roz

Un tânăr reșițean a încercat să revoluționeze moda anului 2021, ieșind din cabina de probă a unui magazin cu patru geci îmbrăcate una peste alta, fără să plătească noile produse vestimentare.

În urma apelului primit prin sistemul unic de urgență 112, grupa de intervenție a Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin s-a deplasat la magazinul de profil din complexul Nera, unde împreună cu agenții de pază au reușit să oprească pe scările interioare un tânăr în vârstă de 26 de ani.

În urma controlului corporal, asupra tânărului au fost găsite sub haina pe care o purta încă trei geci de culoare roz, pentru care nu a putut să facă dovada achiziției.

În urma verificărilor și a declarațiilor vânzătoarei, s-a constatat faptul că acesta a intrat în cabina de probă cu mai multe produse vestimentare pentru femei, iar la plecarea din magazin, aceasta a verificat cabina de probă și a constatat că produsele lipsesc, moment în care a anunțat forțele de ordine și paza magazinului.

Forțele de ordine au întocmit actele procedurale pentru comiterea unei infracțiuni prevăzută în Codul Penal.  Actele au fost predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea verificărilor.

Comentarii

comentarii

One thought on “O nouă tendință în modă, 4 geci una peste alta – I se pusese pata pe roz

Comments are closed.