A căzut cortina Festivalului de Teatru ”Scena ca o stradă”

A căzut cortina Festivalului de teatru ”Scena ca o stradă” pentru că ieri a fost ultima zi a festivalului, zi care s-a încheiat memorabil, cu un spectacol de excepție. La ora 20.00 a fost pusă în scenă piesa ”Edith Piaff”, un spectacol fabulos cu o distribuție de excepție.

În regia Mălinei Andrei, al Companiei de Teatru ”Gestual ART” din București, spectacolul care a fost prezentat pe toate scenele europene, a avut-o în rolul principal pe Claudia Negroiu, premiată la Gala Premiilor UNITER pentru cea mai bună interpretare în acest rol.

”Vreau să vă informez cu mare bucurie și cu tristețe în același timp că ieri s-a încheiat Festivalul de teatru ”Scena ca o stradă” la Teatrul de Vest, prima ediție, o ediție se pare reușită, cu protagoniști extrem de profesioniști și profunzi, fiecare cu maniera lui, fiecare cu conceptul lui despre teatru”, a precizat Nicolae Dumitru Vlădulescu, directorul Teatrului de Vest din Reșița.

Festivalul a fost de un real succes, biletele pentru cele mai multe spectacole epuizandu-se cu aproape 2 săptămâni înainte de începerea festivalului. Acest maraton cultural a adus o altă imagine municipiului. Pentru o săptămână Reșița a fost un oraș care a vibrat în ”nuanțe” artistice unice.

Conducerea unității de cultură și-a propus ca la anul festivalul să devină unul de talie internațională pentru că se pare că reșițenii sunt receptivi la astfel de evenimente culturale.

Comentarii

comentarii