A crescut ,,recolta” polițiștilor la captura de hoți

DCF 1.0Dosar pentru furt

În cursul zilei de 21.05.2014, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au identificat cinci tineri bănuiţi de comiterea mai multor furturi în perioada martie-mai a.c.
Cei cinci sunt din Reşiţa şi au vârste cuprinse între 18 şi 34 ani. Ei sunt bănuiţi că au comis cinci infracţiuni de furt din auto, locuinţe şi societăţi comerciale, fapte înregistrate cu autori necunoscuţi.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi pentru a recupera prejudiciul în valoare de aproximativ 25000 lei.
În cursul aceleaşi zile, poliţiştii au reuşit şi identificarea altor trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 22 ani, care sunt suspectaţi de săvârşirea unui furt din locuinţă în noaptea de 18/19 mai a.c. înregistrat cu autori necunoscuţi.
Dintr-o locuinţă au fost sustrase bunuri şi bani de aproximativ 10000 lei.
O parte din prejudiciu a fost recuperat însă poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
·
Reţinuţi pentru furt

În seara zilei de 21 mai a.c., poliţiştii de la Poliţia Oraşului Oraviţa au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi comerciale cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri din două magazine.
Persoanele bănuite de comiterea furturilor au fost depistate în trafic de poliţişti de frontieră pe raza localităţii Grădinari. În autoturism se aflau doi bărbaţi, unul în vârstă de 38 ani domiciliat în Bihor şi unul de 36 ani din Arad. La controlul vehiculului poliţiştii au găsit mai multe bunuri constând în ţigări, cafea, detergent etc.
O parte din bunuri au fost sustrase din magazinele menţionate, iar restul bunurilor, bărbaţii au declarat că le-au sustras din Deta şi Moraviţa, judeţul Timiş.
Bunurile au fost confiscate, iar cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

comentarii