A plonjat cu mașina în Sebeș de pe pod, de la 5 metri

O tânără de 19 ani, în timp ce conducea un autovehicul către Turnu Ruieni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a căzut în râul Sebeş.

La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 10.47, poliţiştii municipiului Caransebeş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier la 10 km de Caransebeş, către Turnu Ruieni.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că şoferul, o tânără de 19 ani, din judeţul Timiş, a condus un autoturism pe DJ 608 A, din direcţia Caransebeş către Turnu Ruieni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu gheaţă, a derapat şi a căzut în râul Sebeş.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a altor 5 persoane, pasagere în autoturism, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Pe numele acesteia se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

O tânără de 28 de ani, din Reşiţa, implicată într-un accident rutier în Moldova-Nouă, a fost rănită uşor.

La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 13.05, poliţiştii oraşului Moldova Nouă au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe şoseaua Nicolae Titulescu .
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că şoferul, o tânără de 28 ani, din Reşiţa, a condus un autoturism pe aleea Mihai Viteazu din Moldova Nouă, iar la intersecţia cu şoseaua Nicolae Titulescu, nu respectă semnificaţia indicatorului “Cedează trecerea” şi intră în coliziune cu ansamblul de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, care circula regulamentar pe drumul prioritar.
În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un bărbat de 39 de ani, din Reşiţa, a fost depistat conducând pe drumurile publice un vehicul neînmatriculat.
La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii Secţiei 6 Bozovici au depistat pe DN 57 B, un bărbat de 39 de ani, din Reşiţa, în timp ce conducea un autoturism cu numerele de înmatriculare provizorii expirate din data de 01.12.2015.
Pe numele şoferului s-a întocmit dosar penal.
foto radioresita.ro

Comentarii

comentarii