A treia zi de proteste la Spitalul Jedetean – Oamenii au mers la Consiliul Judetean VIDEO

A treia zi de proteste spontane la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Câteva zeci de angajați au ieșit și în această dimineață în curtea spitalului nemulțumiți de tăierea sporurilor. În această dimineață au fost și câțiva angajați de la Unitatea Primiri Urgențe, care și ei au spus că le-au fost tăiate sporurile, cu toate că bugetul UPU este independent de cel al Spitalului Județean.

Protestatarilor li s-a alăturat și medicul de la Unitatea Primiri Urgențe, Anton Ursu care a precizat că a venit din solidaritate cu colegii săi, pentru că actul medical se face în echipă.
După câteva minute de protest în curtea spitalului, o delegație a protestatarilor, în frunte cu liderul Sindicatului Sanitas din Spitalul Județean s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu.

După jumătate de oră de discuții președintele Hurduzeu a afirmat că va studia toate posibilitățile astfel încât salariile care au scăzut la Spitalul Județean să revină la valorile lunii ianuarie. Va face totul ca nimeni să nu aibă salarii mai mici, asta conform legii, a fost ultima precizarea a președintelui, Silviu Hurduzeu.

Comentarii

comentarii