A zburat cu masina in sant din cauza poleiului, la intrarea in Resita VIDEO

A zburat cu masina in sant din cauza poleiului. Chiar dacă şoselele din Caras Severin ,,sunt la negru” – pe drumurile de munte, printre dealuri şi păduri pândeşte un pericol căruia mulţi şoferi îi cad victimă: poleiul. Soarele a topit zăpada de pe drumuri, dar prin pădure, există multe porţiuni cu gheaţă şi mai ales, odată cu lăsarea serii, se produce poleiul. Este și cazul DJ 582, Resita- Cuptoare – Valiug.

 

 

Accident grav pe un drum cu polei din Caras Severin de la poalele Muntelui Semenic: Un tânăr a scapat ca prin minune fara nici o rana, dar şi cu un autoturism distrus. Un tânăr din Reşita conducea un autoturism în care mai avea câțiva prieteni pe drumul spre Reşita. La intrarea în oraș, pe linia dreaptă (zona Casa Banateana), cu vizibilitate şi semnalizata corespunzătoare, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, vehiculul a părăsit partea carosabilă si a zburat în râpă.

A zburat cu masina in sant din cauza poleiului. Din primele cercetări, şoferul nu a adaptat viteza la condiţii de drum şi carosabil acoperit de polei. Din accident a rezultat rănirea usoara a pasagerilor din autoturism şi avarierea gravă a maşinii. Martorii spun ca masina nu avea viteză mare si ca pe drum era un strat consistent de polei pe care nu s-a actionat cu material antiderapant.

 

 

Comentarii

comentarii

One thought on “A zburat cu masina in sant din cauza poleiului, la intrarea in Resita VIDEO

  • 20 ianuarie 2020 la 12:43
    Legătură permanentă

    La cate masini circula pe DJ 582 Resita Valig Slatina Timis, mai apare cate un sofer, cu mai putina sau mai multa experienta, care nu adapteaza viteza la conditiile de drum/carosabil sau actioneaza frana brusc si atunci urmarile sunt mai mult sau mai putin grave. In cea ce-i priveste pe drumari, acestia au imprastiat tone de material antiderapant, zilnic.

Comentariile sunt închise.