Sport

Accident carambol pe DN568 intre Vama Marga şi Voislova

Un grav accident de circulație a avut loc pe DN68, intre Vama Marga şi Voislova Mai exact, vorbim de un accident carambol in care au fost implicate trei vehicule – două autoturisme și un camion tir.

Un autoturism în care se aflau cinci tinere cu vârsta cuprinsă între 16 şi 25 de ani, se deplasa cu viteza dinspre Băuţar spre Oțelu Roșu. La un moment dat, șoferița aflată la volanul mașinii a intrat în depășirea unui alt vehicul, dar pe linie continuă. Din față a venit un tir. Ca să evite impactul frontal ce se putea solda cu o tragedie, şoferul camionului a tras puternic de volan şi a intrat în şanţ. Ciocnirea a avut loc, dar din alt unghi şi la o altă viteză, datorită şoferului de tir. Din impactul cu autocamionul, maşina în care se aflau fetele, a lovit un alt autoturism care circulă regulamentar, aruncându-l în afara carosabilului.

Din fericire, la această oră vorbim doar de două tinere accidentate relativ uşor și care au fost transportate la Spitalul Municipal din Caransebeș pentru îngrijiri medicale.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Accident carambol pe DN568 intre Vama Marga şi Voislova

Comentariile sunt închise.