Accident ciudat la Voislova pe DN58, într-o parcare VIDEO

Un grav accident de circulaţie a avut loc azi în jurul orei 14 pe DN58 în apropierea localităţii Voislova din Caras Severin. Un autoturism înmatriculat în judeţul Timiş ce rula dinspre Haţeg spre Caransebeş și în care se aflau şoferul şi o pasageră, în dreptul unei parcări, a vrut să evite un autoturism ce rula din contrasens și care intrase într-o depășire periculoasă. Autoturismul a intrat pe sensul de mers al autoturismului înmatriculat în Timiş şi care circulă regulamentar. Ca să evite impactul, aflându-se în dreptul unei parcări, şoferul a virat brusc, dar din nefericire, a lovit frontal și cu viteză un alt autoturism cu numere de Caras Severin, parcat regulamentar.

Impactul a fost nimicitor – ambele autoturisme au fost distruse în proportie de 60%. Ocupantii masinii care a produs accidentul, au ajuns la spital fiind preluati de echpajele de ambulanta. Șoferul aflat cu autoturismul în parcare, a scăpat cu răni ușoare.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare și distrugere din culpă. Niciunul dintre conducătorii auto, nu au consumat alcool.  

 

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident ciudat la Voislova pe DN58, într-o parcare VIDEO

Comentariile sunt închise.