Accident cu 4 autoturisme avariate la Bocșa VIDEO UPDATE

Un accident ce se putea termina foarte prost a avut loc aseară la Bocșa în apropierea de intersecția DN58B cu drumul județean spre Doclin. Accidentul s-a petrecut în dreptul unei parcări în momentul în care un autoturism a ieșit din parcare și a vrut să intre pe șosea. La volan se afla o șoferiță care spune că s-a asigurat corespunzător, dar în momentul în care a intrat pe șosea, a fost izbită în plin de un autoturism care circula dinspre Reșița spre Timișoara.

Autoturismul lovit a fost aruncat în parcarea de pe marginea drumului care era plină de mașini și de oamenii care tocmai terminaseră schimbul și a lovit alte 3 autoturisme care erau parcate regulamentar. Angajații care ieșeau din schimb și erau pe parcare s-au ferit care cum a putut, dar din păcate, șoferița și șoferul au fost răniți și preluați de mașinile ambulanței și transportate la Spitalul Județean din Reșița.

Acestea sunt informatii preliminare obtinute pe surse si care pot suferi modificari in functie de ce vor stabili politistii in urma cercetarilor.

UPDATE ora 13: Conform informațiilor obținute de la IPJ, dinamica accidentului a fost următoarea: vinovată de producerea accidentului se face șoferița care a ieșit în drumul județean Biniș – Bocșa fără să se asigure corespunzător din parcarea de la crescătoria de pui. Pentru a evita impactul frontal, șoferul autoturismului care rula spre Bocșa, a tras de volan și a lovit autoturismul femeii cu partea dreaptă de unde a ricoșat în parcare unde a lovit ușor alte două autoturisme. Patru persoane au fost ușor rănite – altele decât cei doi șoferi. Poliția face în continuare cercetări.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident cu 4 autoturisme avariate la Bocșa VIDEO UPDATE

  • 10 martie 2023 la 8:59
    Legătură permanentă

    Din nou … din seria … „femeile au invadat masinile de scoala”.
    Uite ce inseamna o femeie la volan … ea are impresia ca are prioritate oriunde, chiar si in trafic. Atentie … daca la volan este femeie … fi sigur ca se baga, nu are nici o strabatere in privinta prioritatii. Daca-i femeie … dai spatiu, las-o sa faca ce vrea, nu te baza pe Codul Rutier.

Comentariile sunt închise.