UPDATE ora 20 Accident cu autoturism cu 3 persoane răsturnat pe carosabil la Ciuchici VIDEO

Un grav accident de circulație s-a produs în această seară pe raza localității Ciuchici. Autoturismul în care se aflau 3 persoane, printre care și un copil de 7 ani, a lovit un cap de pod, după care, s-a răsturnat pe o parte pe partea carosabilă a drumului.La locul accidentului a intervenit de urgență Secția de Pompieri Oravița cu două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, două ambulanțe ale SAJ CS și echipaje ale IPJ CS.

Din fericire, nicio persoană nu a fost încarcerată. Șoferul și copilul in vârstă de aproximativ 7 ani, au suferit răni ușoare. Toate cele trei victime, erau în stare stabilă și conștientă. Ei au fost preluați și transportate de ambulanțele SAJ și SMURD la Spitalul Orășenesc Oravița, în vederea unei evaluări medicale.

UPDATE ora 20 – In urma evaluării medicale, s-a stabilit ca victima de sex feminin, în vârstă de aproximativ 70 ani, să fie transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Timișoara, aceasta prezentând diferite traumatisme și plăgi la nivelul corpului.

Comentarii

comentarii