Accident de circulaţie cu două maşini avariate pe DN58 intre Brebu şi Soceni

Accident de circulaţie cu două maşini avariate pe DN58 intre Brebu şi Soceni. Un accident de circulație în care au fost implicate doua autoturisme, a avut loc aseară. Accidentul s-a petrecut pe drumul ce leagă Reşita de Caransebeș, mai exact, pe DN58 intre Brebu și Soceni.

Două autoturisme s-au tamponat aseară. Impactul a fost deosebit de puternic, dar fiindcă şoferii purtau centuri de siguranţă, nimeni nu a fost rănit.

Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru a spăla carosabilul de uleiul de motor şi combustibilul scurs din cele două maşini tamponate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Circulaţia a fost oprită mai bine de o oră, timp în care poliţiştii au făcut măsurătorile necesare pentru completarea unui dosar de cercetare penală.

Multumiri lui Ionut pentru fotografii!

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident de circulaţie cu două maşini avariate pe DN58 intre Brebu şi Soceni

  • 15 noiembrie 2020 la 16:56
    Permalink

    Buna ziua as diri sa se faca o rectificare la anuntul cu acidentul de pe data de 13 noiembrie si a se face o acncheta jurnalistica pt a se afla adevarul pentru ca a fost fals in declarati cu privire la acident si din partea politistului facind declarati mincinoase cu privire la acident

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.