Accident de circulație la Colțan – Motociclistul a ajuns la spital și BMW-ul in service VIDEO

Accident de circulație la Colțan – Motociclistul a ajuns la spital și BMW-ul in service. UN accident de circulație mai puțin obișnuit a avut loc duminică după-masa pe DN 58A in dreptul localității Colțan. Un motociclist ce venea dinspre Timișoara, a ambalat prea tare motorul pe care în conducea și in dreptul zidului de sprijin de la Colțan, a intrat în derapaj și a lovit în lateral un BMW care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, motocicleta a ieșit în decor răsturnându-se în tufe, iar autoturismul, a fost avariat pe partea șoferului pe toată lungimea mașinii. Motociclistul – un tânăr de aproximativ 30 de ani din județul Timiș, a fost rănit grav la piciorul stâng și a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la SJU din Reșița, la secția UPU. Deși rănit grav la picior, tânărul a fost conștient și a cooperat cu medicii și polițiștii.

Accident de circulație la Colțan – Motociclistul a ajuns la spital și BMW-ul in service. Conform unor surse, motociclistul împreună cu un alt tânăr, au decis ,,să tragă o fugă” până la Văliug la un suc, apoi, să se întoarcă la Timișoara. Adică, duminica și săptămâna să se încheie cu o mică excursie. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.

Comentarii

comentarii