Accident de circulatie pe Pasajul de la Nera VIDEO

Un grav accident de circulaţie a avut loc azi în jurul orei 12:30 pe Pasajul Nera. Un tânăr care conducea un autoturism nu a adaptat viteza la carosabilul ud, a derapat şi s-a izbit de un alt autoturism dupa care s-a oprit in bordura.

În urma impactului, tânărul a fost accidentat şi a rămas în maşină neputând-o părăsi din cauza durerilor. Se pare că are un braţ rupt. La faţa locului a sosit un echipaj de ambulanţă care i-a acordat primul ajutor şi a l-a transportat la spital la UPU. Tanarul nu purta centura de siguranta.

UN echipaj al poliţiei rutiere şi criminaliştii se afla la faţa locului pentru desfăşurarea anchetei şi a măsurătorilor. Circulaţia în zona se desfășoară cu greutate dirijată de poliţişti.

Se pare ca autoturismul a alunecat pe liniile de tramvai. Acestea sunt informaţii preliminare ce pot suferi modificări. Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident de circulatie pe Pasajul de la Nera VIDEO

  • 19 iulie 2018 la 15:01
    Permalink

    Linia de tramvai este invocata de pseudosoferi. Doar se vede, se simte si orice om normal are reactii si reflexe. Si daca mergi prin padure si te lovesti de copaci sunt oare de vina copacii?

Comentariile sunt închise.