Accident ,,la indigo” cu decesul unei persoane pe DN6 la Domașnea VIDEO EXCLUSIV  

Un tragic accident de circulație s-a petrecut ieri pe DN 6, în afara localității Domașnea. Mai exact, accidentul s-a produs pe Dealul Domașnei, în curbă și are ca și cauză viteza neadaptată la condițiile de drum și probabil, slaba pregătire a șoferului. Aflat la volanul autoturismului și având ca și pasageră soția sa, șoferul a derapat cu autoturismul și a lovit un autocamion cu numere de Bulgaria care circula regulamentar din sens opus. Impactul a fost așa violent încât autoturismul cu tracțiune pe spate, a fost distrus în proporție de peste 80%. Din păcate, femeie de 50 de ani – pasagera și soția șoferului – a murit pe loc. Șoferul a fost și el rănit, dar a rămas conștient. La locul accidentului a intervenit Detașamentul de pompieri militari Caransebes cu o autospecială pentru stins incendii cu modul descarcerare si prim-ajutor, o ambulanță SMURD, o autospeciala pentru descarcerare si două ambulanțe ale SAJ.

De menționat că accidental de ieri s-a petrecut exact în același loc și în aceleași condiții în care acum o lună a avut loc un alt accident rutier parcă tras la indigo cu cel de acum. Din nefericire și atunci a murit un om.

Iată ce spune și IPJ despre acest accident: Pe DN 6, în afara localității Domașnea, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea alteia, în următoarele împrejurări:

În timp ce un conducător auto conducea un autoturism în direcția Băile-Herculane-  Caransebeș, pe DN 6, la km 413+300 m, în afara localității Domașnea, în condiții de carosabil umed, curbă deosebit de periculoasă la dreapta și drum în rampă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând cu autoturismul pe contrasens, unde a intrat frontal într-un ansamblul de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă.

În urma accidentului a rezultat decesul pasagerei dreapta față și rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat cu Ambulanța la spital.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice. Traficul rutier în zonă a fost restricționat până la finalizarea cercetării la fața locului, circulația desfășurându-se dirijat pe un sens.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident ,,la indigo” cu decesul unei persoane pe DN6 la Domașnea VIDEO EXCLUSIV  

  • 21 noiembrie 2022 la 21:12
    Legătură permanentă

    Atentie … masinile cu cuplu motor mare si tractiune spate nu sunt pentru oricine … mai ales in conditii de aderenta scazuta.

Comentariile sunt închise.