Accident mortal în cuba morții dintre Gherteniș și Măureni pe DN58B EXCLUSIV VIDEO

În această după-amiază, pe DN 58B, la ieșire din localitatea Gherteniș spre Măureni, s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul conducătorului auto, în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 38 de ani, din județul Timiș, conducea un autoturism din direcția Reșița-Timișoara, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă și intrând cu autoturismul într-un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care se afla singur în mașină, echipajul medical sosit la fața locului declarând decesul acestuia.

Polițiștii continuă cercetările și în acest caz, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Accidentul s-a petrecut în curba de dinaintea barierei de la calea ferată. Locul este deosebit de periculos, curba este la aproape 90 de grade și pe marginea drumului sunt numai cruci. Cu toate acestea, acest lucru nu sperie pe nimeni – dovadă accidentele ce au loc acolo. Având în vedere că locul este cunoscut ca fiind deosebit de periculos, că acolo au avut loc zeci de accidente și o mulțime de oameni și-au pierdut viața, credem că este momentul ca cei de la ,,drumurile naționale” să ia unele măsuri specifice. Semnele de circulație și indicatoarele, plus crucile de pe marginea drumului nu au nici un efect.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Accident mortal în cuba morții dintre Gherteniș și Măureni pe DN58B EXCLUSIV VIDEO

 • 13 iunie 2022 la 19:57
  Permalink

  Curba mortii … oameni buni, aia-i curba ???!!!
  Ce gluma buna !!!

 • 12 iunie 2022 la 15:58
  Permalink

  Cred ca glumiti, asta este o curba deosebit de periculoasa ???!!!
  Poate pentru timiseni. Pentru ei orice curba este periculoasa. Dar in linie dreapta toti sunt schumacheri.

Comentariile sunt închise.