Accident pe DN58A între Moniom și Bocșa din cauza drumului alunecos VIDEO

Un accident de circulatie a avut loc pe DN58A. Din cauza asfaltului acoperit cu o peliculă de ulei, un microbuz s-a tamponat puternic cu un autoturism Volkswagen. Ambele autovehiculele au fost grav avariate. Din fericire, în cele două autovehicule nu se aflau decât șoferii care au au suferit doar răni ușoare.

Din cauza accidentului, circulația s-a desfășurat cu greutate în sistem dirijat mai bine de o oră.  Șoferul Volkswagen-ului a pierdut controlul volanului din cauza drumului alunecos cu ulei rămas pe carosabil de la un alt accident.

Șoferii celor două autovehicule au fost testate cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost zero. Drumarii au împrăștiat material antiderapant pe carosabil.  

Mulțumiri speciale lui Victor pentru ajutorul dat in realizarea acestui material! Acestea sunt informații preliminare ce pot suferi modificări în funcție de ce stabilesc polițiștii.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Accident pe DN58A între Moniom și Bocșa din cauza drumului alunecos VIDEO

  1. Oare trebuia sa se intample un alt accident ca sa fie acoperite petele de ulei ramase de la alt accident? asa isi fac treaba ce-i care trebuiau sa acopere cu nisip petele de ulei. Vai de capul nostru, vom evolua vreodata?

Comments are closed.