VIDEO Accident cu mașini făcute praf, șofer încarcerat și drum blocat

Seria accidentelor pe timp de ploaie a continuat în Caraș Severin. După accidentul din Reșița – Triaj de la ora 12 în care s-au tamponat un Audi cu un Logan, a urmat un altul – ușurel – la km 8 la ora 16 și la nici o oră, încă unul pe DN58B, la Moniom. Dintre toate acestea, cel mai grav, a fost ultimul: cel de la Moniom din dreptul fostului COMAT. Un autoturism Fiat a derapat din cauza vitezei pe drumul ud și pe timp de ploaie, a intrat pe contra-sens, a izbit un Logan care circula regulamentar, după care, forța impactului l-a aruncat în afara drumului. Șoferul -un tânăr de vreo 25 de ani din Bocșa, a avut mare noroc în parapetul metalic de la marginea șoselei în care s-a oprit mașina, altfel, ajungea cu tot cu autoturism într-o râpă de cel puțin 20 de metri, de pe malul Bârzavei. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, mașina stătea suspendată, într-un echilibru precar, pe un cap de pod, deasupra căminului de colectare, cu o adâncime de vreo 5 metri.

[youtube id=”CQ3VzIKNSio”]

La volanul Loganului care circula regulamentar, se afla o femeie – șofer începător – care din fericire, purta centura de siguranță. Acest lucru a salvat-o de la o accidentare gravă fiindcă impactul a fost așa de puternic încât roata din dreapta a mașinii, a fost ruptă.

Șoferul care a provocat accidentul a rămas captiv în mașina suspendată ce se putea rostogolii în orice moment în râpă. La locul accidentului au sosit pompierii militari care au asigurat în primul rând mașina ca să nu cadă în gol. Apoi, au descarcerat șoferul.

Circulația autoturismelor pe DN58B Reșița- Timișoara, a fost oprită o bună bucată de vreme, timp în care au intervenit pompierii militari. Mai apoi, încă vreo două ore, s-a circulat sporadic, dirijat pe un fir, până ce Fiat-ul a fost scos pe carosabil și transportat pe platformă înb jurul orei 20.

Dauna este totală, mașina mai este bună de fier vechi, dar din fericire, șoferul și șoferița, sunt teferi.

Vezi și VIDEO Accident cu pagube materiale la Triaj – Audi de 30.000 E, avariat

https://www.infocs.ro/video-accident-cu-pagube-materiale-la-triaj/

UPDATE – IATĂ CE SPUNE ȘI POLIȚIA DESPRE ACEST ACCIDENT:

,,Accident pe DN 58B

În după-amiaza zilei de 3 mai a.c., poliţiştii au intervenit la un accident produs pe DN 58B în afara municipiului Reşiţa.
Din cercetările efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce C.S., în vârstă de 23 de ani conducea un autoturism din direcţia Reşiţa spre Bocşa, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus regulamentar din sensul opus de către o femeie în vârstă de 65 de ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a pasagerei care au fost transportate la Spitalul Judeţean Reşiţa unde le-au fost acordate îngrijiri medicale fără a rămâne internate.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă”

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Accident cu mașini făcute praf, șofer încarcerat și drum blocat

  • 16 mai 2015 la 21:18
    Permalink

    Dante, baiatul are carnet de la 18 ani si fara spaga stai tu linistit, un accident la 5-6 ani se poate intampla oricui, problema in ziua de azi e neatentia si graba

Comentariile sunt închise.