Actualitate

VIDEO Accident cu pagube materiale la Triaj – Audi de 30.000 E, avariat

Un accident de circulație a avut loc astăzi în jurul orei 12 în zona Triaj. Mai exact, accidentul s-a petrecut în curba din dreptul zidului de sprijin – loc în care aproape că nu este lună să nu se producă cel puțin un accident. Accidentul s-a produs pe o ploaie deasă, în momentul în care un Logan ce venea dinspre Centrul Civic, condus de un tânăr, din cauza vitezei, a pătruns pe dalele și linia defunctului tramvai și a derapat. Mașina a intrat pe contrasens și a lovit în plin un autoturism Audi nou- nouț, adus de curând în țară și a cărui valoare este în jur de 30.000 de euro. Mașina circula regulamentar și era condus tot de un tânăr.

[youtube id=”toM8cF65rRY”]

Autoturismele au fost grav avariate- ambele fiind luate de la locul accidentului cu platformele de transport auto. Circulația auto, destul de aglomerată, a fost perturbată mai bine de o oră – asta și din cauza curioșilor care, fie au încetinit mult prea mult, fie au oprit pe marginea drumului sau pe trotuar, pentru a vedea, a fotografia cu telefonul sau – am văzut și asta, au fost cazuri în care unii și-au făcu……..selfie.

Din fericire, ambii șoferi sunt teferi, nici unul nu a fost rănit în accident.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Accident cu pagube materiale la Triaj – Audi de 30.000 E, avariat

  • Primarul de abia aşteaptă să aibă un pretext de a da şi liniile de tramvai la fier vechi, aşa cum a făcut şi cu tramvaiele, CET-ul şi în general tot ce-i pică în mână.. După aia să văd, ce o să mai cereţi pentru a elimina accidentele din zonă? Scoaterea celuilalt sens de mers?

Comentariile sunt închise.