Activitatea de deszăpezire se dovedește a fi o pălărie prea mare pentru Aquacaraș VIDEO \UPDATE

UPDATE ora 14 – După multe insistențe și o serie de convorbiri telefonice, am aflat al cui este serviciul de deszăpezire pe respectivele tronsoane de drum, respectiv Prislop – Semenic, Prislop – Brebu Nou, Brebu Nou – Slatina Timiș. La acestea se adaugă drumul spre Muntele Mic și…cam atât am aflat oficial. Activitatea de deszăpezire a fost câștigată de firma Ardelean Company din Baia Mare Nord Vest SRL. Vom reveni cu amănunte și cu alte informații privind starea drumurilor din județ.

NU o spunem noi, o spun turiștii extrem de supărați de calitatea (DE)serviciilor oferite de Aquacaraș – operatorul activității de deszăpezire în acest anotimp rece. Mai bine de 30 de masini au rămas blocate aseară pe platoul de la eoliene. Ce n-au făcut cei de la Aquacaraș, au făcut-o jandarmii montani. Și fătă utilaje – doar cu lopețile și cu mâinile au eliberat drumul și au coborât coloana de mașini până la Prislop. Drumul județean de la Prislop spre Gărâna și Brebu Nou este închis, drumul dintre Brebu Nou și Slatina Timiș este închis. Drumul de la Borlova și până pe muntele Mic, este închis de sâmbătă. Iar acolo unde au acționat totuși, au făcut-o prost. S-a curățat doar o bandă. Problme sunt și spre Ocna de Fier și Dognecea, probleme sunt peste tot pe unde a nins. Mai jos aveți doar câteva comentarii lăsate pe facebook de participanții la ce s-ar dori a fi traficul rutier.

 • G.B: Avem zapada da degeaba..Nu poti urca pe munte nu te poti bucura de zapada deloc..cei cu afaceri pe munte au de suferit si asa mai departe..nu isi face absolut nimeni treaba dar oare intereseaza pe cineva sa isi faca??aceeasi poveste in fiecare an..ma intreb in alte tari cum e posibil sa fie asfaltul negru pana in statiuni inclusiv in statiuni???Aquacarasul luat prin surprindere..nici nu ma mira..asa i cand faci de toate si nimic bun..2
  • Îmi placeRăspunde56mEditat
  R. C. a răspuns ·4 răspunsuri28m
 • A.V.F.: Grozav!Să te vaiti că nu-i zăpadă și n-ai turiști din cauza asta ….și când apare închizi accesul că n-ai utilaje…. Incredibil !😡Iar pe urmă ne mirăm tot județul, de ce oare nu investește nimeni în turismul nostru? Azi avem răspunsul!2
  • Îmi placeRăspunde38mEditat
  A.V.F. a răspuns ·2 răspunsuri31m
 • O.L.: total nepregatiti cei de la Aquacaras , in februarie ! Si atit de mult au fost lăudati , dar sunt o dezamagire totala ! si sutele de comentarii continuă.

Comentarii

comentarii

6 comentarii la „Activitatea de deszăpezire se dovedește a fi o pălărie prea mare pentru Aquacaraș VIDEO \UPDATE

 • 13 februarie 2023 la 18:35
  Legătură permanentă

  Un articol publicat nu mai poate fi modificat. Este si are puterea unui contract in derulare. Singurele modificari aduse unui articol se pot face doar prin UPDATE -are. Aia de fac presa pe bani sau dupa cum le dicteaza interesul și modifică articolele publicate, nu se pot numi jurnalisti. Eventual oportunisi sau pupincuristi zisi si lingai sau sugatori de …ciorapi.

 • 6 februarie 2023 la 12:56
  Legătură permanentă

  Pai titlul e unul și explicatiile din articol sunt altele . Nu Aqua-Caras poarta vina ci firma se la SATU-Mare . Ar trebui cerute scuze public ot articolul defăimător .

 • 5 februarie 2023 la 17:35
  Legătură permanentă

  Asta chiar este o problema. Doar ca nu a noastra. Asa de slabă a fost comunicarea cu Aqua si CJ pe aceasta tema incat………toată lumea știe că de fapt această activitate de deszapezire aparține operatorului de apa si canal. Plus plimbari cu bacul la Dunare.

 • 5 februarie 2023 la 17:05
  Legătură permanentă

  In primul rand, atentie la semnele de punctuatie. Ar trebui sa aveti pretentii mai mari daca va ocupati cu jurnalismul.
  In al doilea rand, cred ca redactia a ales titlul articolului, nu cei care posteaza comentarii pe Facebook.

 • 5 februarie 2023 la 16:11
  Legătură permanentă

  Spuneti-le asta celor care au scris comentariile, ok? Ce treaba aveti cu redactia!?

 • 5 februarie 2023 la 14:30
  Legătură permanentă

  Din nou publicati un articol fara acoperire si vorbiti, practic, in necunostinta de cauza.
  Mai exact, sectoarele de drum situate intre Garana si Brebu Nou, respectiv intre Brebu Nou si Slatina Timis se afla in administrarea unei alte companii, in ceea ce priveste deszapezirea, NEFIIND responsabilitatea celor de la AquaCaras.
  In acelasi timp, in zona Muntelui Mic caderile masive de zapada, combinate cu vantul puternic ar fi facut ca nicio alta companie sa nu poate deszapezi in timp record.
  Va rog nu mai publicati informatii neverificate si de-a dreptul false. Incercati sa va faceti meseria cu, macar, un dram de profesionalism.

Comentariile sunt închise.