Adrian Dacica și Vasile Paul sunt noii viceprimari ai Reșiței

Prima ședință de Consiliu Local de după validarea mandatelor primarului Ioan Popa și a noilor consilieri locali a fost una lungă și tensionată, din care nu au lipsit controversele, contrazicerile și comentariile lungi, cu substrat politic, pentru aproape fiecare proiect de hotărâre inițiat de către noul edil.

Chiar dacă s-a propus și s-a desfășurat și o ședință de îndată pe lângă cea ordinară, Consiliul Local are de acum doi viceprimari, pe Adrian Dacica (PNL) și Paul Vasile – (Partidul Verde) votați cu o majoritate de 11 voturi pentru și 10 împotrivă. Grupul de consilieri PSD-PMP au avut și ei nominalizări pentru cele două funcții de viceprimari, și anume: Ioan Narcis Chisăliță și Viorel Mutu.

Deși au existat discuții în contradictorii între consilierii din cele două grupări politice aflate în opoziție, toate cele 5 proiecte de hotărâre propuse pe ordinea de zi au fost adoptate într-un final. Situația a continuat și în ședința convocată de îndată pentru adoptarea celorlalte hotărâri scoase de pe ordinea de zi, în număr de 8 și propuse în ședința extraordinară de după.

Comentarii

comentarii