Alarmă cu bombă în Parcul Siderurgistului din Reșița

În această seară, în jurul orei 19, cineva a sunat la 112 pentru a sesiza faptul că lângă ușa toaletei publice din Parcul Siderurgistului, din Reșița, se afla abandonată o geantă diplomat. Aceasta în condițiile în care taxatoare de bilete era în toaleta situată la doar câțiva metri de terenul de fotbal, acoperit, al fostului mare jucător Dorinel Munteanu. În plus, la ora aceea, în parc se aflau sute de copii veniți cu părinții și bunicii, dar și alte persoane ieșite la plimbare.

Imediat, la fața locului a intervenit echipa operativă de pirotehniști a Serviciului Român de Informații care, după ce i-a îndepărtat pe curioși din zonă, s-a apucat de treabă. Câteva minute, reșițenii aflați în parc au trăit emoțiile unei astfel de acțiuni, apoi cu toții au răsuflat ușurați, în momentul în care aparatele specialiștilor SRI nu au detectat vreo încărcătură explozivă în interiorul genții diplomat, care nu se știe cum a ajuns acolo, punând pe jar forțele speciale.

A fost o alarmă falsă și e bine că s-a întâmplat așa, în condițiile în care în Europa și în lume atacurile teroriste au devenit o obișnuință.

– See more at: http://argument-cs.ro/content/alarm%C4%83-cu-bomb%C4%83-%C3%AEn-parcul-siderurgistului-din-re%C8%99i%C8%9Ba#sthash.3OVyESWf.dpuf
preluare integrala

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Alarmă cu bombă în Parcul Siderurgistului din Reșița

Comments are closed.