Alăturaţi-vă Patrulei de Reciclare a Colegiului Naţional „Mircea Eliade” din Reşiţa

Este al treilea an în care grădiniţa Colegiului Naţional „Mircea Eliade” din Reşiţa, este membră a ,,Patrulei de Reciclare”. Vrem să informăm cât mai mulți oameni că deșeurile electrice – adică aparatele electrice vechi sau stricate, bateriile consumate și becurile arse, au un potențial de poluare foarte mare. Ele nu trebuie nici păstrate în preajma noastră, nici aruncate la gunoi sau în natură.

SINGURUL LOC UNDE TREBUIE SĂ AJUNGĂ DEȘEURILE ELECTRICE ESTE LA RECICLARE! Vrem să trăim într-o țară curată, cu o natură frumoasă, într-o societate care respectă legea, mediul și oamenii.

Micii agenţi ai Patrulei de Reciclare a Colegiului Naţional „Mircea Eliade” din Reşiţa încearcă de pe acum să înţeleagă cât de importantă este reciclarea pentru viitorul planetei noastre. Sprijiniţi de părinţi şi bunici, copiii de azi devin cetăţenii responsabili de mâine.

Oricine poate deveni agent accesând pagina www.patruladereciclare.ro sau sunând la TelVerde 0800400800, serviciu gratuit de colectare la domiciliu/sediu, menţionând numele Patrulei de Reciclare a Colegiului Naţional „Mircea Eliade” Reşiţa

Profesor pentru învăţământul preşcolar- FLORENTINA BĂNCĂNĂU

Comentarii

comentarii