Aloo Garda de Mediu – Se vede ? – Gunoiul este aruncat direct în albia raului la Rusca VIDEO

Gunoiul este aruncat direct în albia raului la Rusca . Diferite cantităţi, tone de gunoi de toate felurile, sunt aruncate în albia râului Hideg – Raul Rece, în zona cuprinsă între ieșirea din sat și Barajul de la Rusca Teregova. O camionetă a fost filmată de un cetățean în timp ce descărca gunoi la câţiva metri de albia râului. Odată cu topirea zăpezii, grozăvia va putea fi văzută de cei în măsură să verifice ce se întâmplă acolo.

 

 

Şoferul nu avea niciun fel de jenă. Din păcate, este plin de fel de fel de gunoaie tot malul. De la saci cu lână și până la cadavre de animale. De toate găsești în râul care curge la vale și trece prin frumosul sat Rusca Teregova.

 

Gunoiul este aruncat direct în albia raului la Rusca . Nu ştim cine sunt şi cum îşi permit să facă aşa ceva, în albia râului! Aşteptăm un control de la Garda de Mediu, să verifice acest depozit necontrolat de gunoi, chiar lângă râu. Fiindcă acolo este vorba deja de un adevărat depozit de gunoi. Aruncau gunoiul în plină zi, nu se fereau de nimeni. Garda de Mediu trebuie să își facă datoria. O zonă turistică atât de frumoasă, nu poate fi pângărită de niște netrebnici care nu au pic de rușine sau teamă de cineva.

Comentarii

comentarii

One thought on “Aloo Garda de Mediu – Se vede ? – Gunoiul este aruncat direct în albia raului la Rusca VIDEO

  1. Noi si indienii. Aia isi arunca gunoiul in mare. Mizerabilul asta trebuie arestat, masina confiscata si vanduta la licitatie iar banii folositi pt curatarea raului. La final un 5 ani cu suspendare, daca e prima abatere.

Comments are closed.