Apă murdară la robinet în comuna Prigor VIDEO

Apă murdară la robinet în comuna Prigor. Locuitorii din comună Prigor nu pot folosi apa de la robinet de câteva săptămâni bune, datorită faptului că  riscă să se îmbolnăvească. Apa curge murdară, este nămoloasă, cu nisip si plină de impurităţi.

Nimeni nu se mai încumetă să bea apă de la robinet în comună Prigor . E prea murdară şi prea periculoasă. Oamenii sunt revoltați, plătesc apa și nu pot să o folosească, ba mai mult, mașinile de spălat se înfundată, iar sita din capul robinetelor trebuie curățată tot timpul de nisipul și mizeria care vine pe coloană.

Un tânăr din comună Prigor, a postat un videoclip pe rețelele de socializare și spune că este bătaie de joc: de cele mai multe ori nu este apă, iar când vine, apa este colorată. Nu poate fi folosită sub nicio formă. Oamenii sunt nevoiți să meargă zilnic kilometri întregi pe la izvoarele din pădure sau la râu, pentru a aduce apă potabilă pe care să o folosească în gospodării. O fac zilnic, problemele au apărut pe 26 august și de atunci, la robinete apa este ciocolatie.

Comună Prigor cumulează patru localităţi: Putna , Borlovenii Noi, Borlovenii Vechi  şi Pătaş. Aducţiunea de apă a comunei s-a realizat în urmă cu mulți ani, pe fonduri europene.

A consemnat Adi Neagu.

Comentarii

comentarii