Apel Umanitar – Solidaritatea umană a funcționat din nou

Solidalitatea umană există. Oamenii rămân oameni. Și asta o dovedește ecoul avut de ,,strigătul nostru de ajutor” făcut prin intermediul www.infocs.ro

Acum două zile, am realizat un mic anunț în care apelam la oamenii care încă mai au sentimentul de umanitate şi de solidaritate. Ceream atunci ajutor pentru un bărbat din Reșița, pentru un tată de familie, pentru un om – la urma urmei. (https://www.infocs.ro/apel-umanitar-este-nevoie-de-un-medicament-pentru-a-salva-un-tata/)

Ei bine, în urma acestui apel la ajutor, persoana respectivă are acum o undă de speranţă datorită oamenilor de bine. O mulţime de oameni, de cititori ai cotidianului www.infocs.ro i-au înţeles situaţia, au sunat la numărul de telefon şi au încercat să îl ajute. Astfel, acum bietul om a început tratamentul cu substanţa de care avea nevoie. Semenii lui, oamenii din jurul lui, i-au dat un drept la viață, i-au sărit în ajutor.

De asemenea, vreau să-i impulsionez pe oamenii care sunt în aceeaşi situaţie, să realizeze un astfel de apel umanitar, să apeleze și să mediatizeze, să ceară ajutorul semenilor lor.

Acum, datorită rândurilor noastre publicate în ziar, oamenii au sărit și au ajutat, procedați la fel, apelați la ajutor, dar și oferiți ajutor când puteți, iar rezultatele vor fi peste aşteptările dumneavoastră!

Mulțumim colectivului redacțional de la www.infocs.ro

Amalia Danciu

Comentarii

comentarii