Are biserica un răspuns pentru frământările tinerilor?

Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de munte a organizat o conferință cu tema ”Are biserica un răspuns pentru frământările tinerilor?” la care invitatul special a fost părintele Teofan de la Mânăstirea Nera.
Universitatea Efimie Murgu din Reșița a găzduit o conferință cu tematica ”Are biserica un răspuns pentru frământările tinerilor?”. Conducerea Universității a subliniat faptul că pe lângă cunoștințele de specialitate dobândite în diverse institutii de învățământ, este important ca tinerii să se aplece asupra aspectelor spirituale ale vieții.

S-au purtat discuții în cadrul cărora tinerii părintele Teofan le-a împărtășit studenților din experiența și învățăturile sale, pentru a le răspunde la frământările interioare și a le demonstra că doar împreună cu Dumnezeu vor reusi să treacă peste toate obstacolele.
conf.univ.dr Lavinia POpp cadru didactic UEM

Membrii Asociației Tinerilor Ortodocși din România au fost bucuroși că au avut ocazia să contribuie la organizarea evenimentului și ca avut prilejul atât ei cât și alți tineri să li se clarifice îndoielile.

Această conferință a fost și prima acțiune a nou înființatei Asociații a Tinerilor Ortodocși din Banatul Montan.

Comentarii

comentarii