CulturalMondenUtilitare

Astazi vom fi martorii unui fenomen ce se repeta o data la 2.737 de ani

Sfarsitul de an 2012 și luna decembrie, nu prevesteste nimic bun pentru omenire, daca e sa ne luam dupa miile de previziuni care au impanzit lumea de la jumatate anului incoace. Și totuși, parcă sfârșitul lumii a mai venit de vreo 5 ori numai în ultimii doi ani.

Insa una din ele depaseste domeniul previziunilor si trece in sfera astronomiei, caci un fenomen extrem de rar, care se repeta doar la 2.737 de ani va avea loc chiar astazi, 03 decembrie 2012!
Planetele Mercur, Venus si Saturn se vor alinia astazi cu varfurile celor 3 piramide de la Giza, considerate unele din cele 7 minuni ale lumii, fiind printre cele mai cunoscute piramide din antichitate.
Piramidele de la Giza sunt situate la vest de Valea Nilului, la 8 km de orasul Giza si 18 km de Cairo, in Egipt.
Timp de aproape 43 de secole marea piramida de la Giza, cea centrala, a reprezentata cea mai mare constructie din lume, ea fiind construita in jurul anului 2560 i.e.n. de catre faraonul Khufu.
Lumea moderna insa a venit cu o constructie si mai impozanta, turnul Eiffel, in anul 1889.
Evenimentul ce va avea loc astazi joaca un rol important in viata omenirii, spun expertii, caci alinierile planetare aduc cu sine intotdeauna schimbari spirituale importante in viata omenirii.

Oare ce ne asteapta?

Comentarii

comentarii