Atelier si targ de brazi pentru Craciun din materiale refolosibile

Vineri 12 decembrie la Reșița, de la ora 10:00 pe Strada Furnalelor nr. 12, WWF România împreună cu Centrul de Voluntariat Reșița, vă invită la “Târgul de brazi ecologici de Crăciun”. Este “Ziua Porților Deschise” pentru WWF, momentul din an dedicat susținătorilor WWF, entuziaștilor panda, curioșilor, prietenilor, altfel spus oricui vrea să ne cunoască și să stea de vorbă cu noi.

Vizitatorii pot să aleagă și să achiziționeze un brad făcut de voluntarii Centrului de Voluntariat Reșița sau diferite obiecte decorative specifice sărbătorilor de iarnă. Sunt pregătite și ateliere pentru cei care doresc sa-și realizeze propriul brad de Crăciun din materiale refolosite sau reciclate.
“Un pom în preajma Crăciunului ajunge sa decoreze o camera de apartament pentru maxim o lună, iar la final ajunge în tomberon. De ce să nu folosim decorațiuni din materiale pe care oricum nu le mai utilizăm și să lăsăm pomii acolo unde le este locul, în pădure. Este unul din micile gesturi pe care le poate face fiecare dintre noi pentru a proteja natura, sălbăticia și în final pe noi înșine.” declară Cătălin Garvila reprezentant WWF.

De ce este atât de importanta natura pentru noi? De ce WWF implementează proiecte în zona noastră? Care este echipa care lucrează pentru ca omul să trăiască în armonie cu natura şi ce o motivează? Răspunsul la aceste întrebări și la multe altele, vineri 12 decembrie, începând cu ora 10:00. Participanții sunt așteptați cu turtă dulce, ceai și informații legate sălbăticie, zimbri, păduri, urși, ecoturism, educație de mediu și multe altele.

Comentarii

comentarii