ATENTIE! LA RESITA AU APARUT HOTII DIN BUZUNARE – AUTOR AL UNUI FURT, IDENTIFICAT DE POLIȚIȘTI

Polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Reșița au identificat vineri un bărbat, bănuit că i-a sustras 2.335 de lei unei persoane aflate într-un magazin din Reșița. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt.

Vineri, 10 februarie a.c., în jurul orei 13.40, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Reșița au fost sesizați despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras clientului unui magazin din Reșița suma de 2.335 de lei.

După comiterea faptei, bărbatul s-a urcat într-un autoturism îndreptându-se spre localitatea Soceni.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea autorului furtului în trafic, fiind vorba despre un bărbat de 26 de ani, din Rusca Montană. Acesta și-a recunoscut fapta, asupra lui fiind găsită întreaga sumă de bani.

Pe numele celui în cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracțională a bănuitului.
***
Prevenirea infracțiunilor de furt reprezintă una dintre prioritățile polițiștilor din Caraș-Severin.
Atunci când cineva își însușește un bun care nu îi aparține și pe care l-a luat fără drept de la altcineva, fapta se numește FURT. Astfel, infracțiunea există chiar în momentul în care bunul a intrat în posesia infractorului. Nu are importanță dacă ulterior bunul este dat la altul, aruncat, distrus sau înapoiat.
În cazul în care sunteţi victima sau martorul unui furt, nu ezitaţi să anunţaţi Poliţia, sunând la 112- apel de urgenţă gratuit !

Comentarii

comentarii