Atentie părinti: Micuț salvat de pompieri după ce s-a blocat în casă VIDEO

usa blocata 1Agitație mare, în această după-masă, pe strada Cerna din Timișoara. Părinții unui micuț de numai doi ani au tras o sperietură groaznică după ce copilul lor a rămas blocat în apartamentul în care locuiau.
A fost nevoie de intervenția pompierilor care au spart ușa pentru ca părinții să ajungă la copilul lor.
Totul s-a întâmplat într-o clipă de neatenție. Mama copilului a ieșit pe scară să vorbească cu o vecină când ușa s-a trântit din cauza curentului. În numai câteva secunde micuțul a învârtit cheia în broască și i-a închis mamei lui ușa în față. Tatăl micuțului a venit de la lucru și a încercat să forțeze butucul ușii
cu bormașina. A făcut însă mai mult rău decât bine și, pentru că a blocat complet broasca, a fost nevoit
să cheme pompierii în ajutor. Salvatorii au fost nevoiți să forțeze ușa iar asta le-a luat mai bine de o
oră. În tot acest timp, l-au ajutat cu o motoscară pe tatăl micuțului să intre în apartament pentru a avea
grijă de cel mic.

Comentarii

comentarii

One thought on “Atentie părinti: Micuț salvat de pompieri după ce s-a blocat în casă VIDEO

  1. Ştiai că poţi realiza o mulţime de lucruri şi asta doar pornind din interiorul tău? Poţi să radiezi de fericire, poţi să atragi priviri, poţi să faci oamenii să se întrebe: ”Ce are acest om atât de special în el?” Poate că uneori ai văzut persoane, nu exagerat de frumoase, dar care aveau acel ceva. Acel ceva care te punea pe gânduri, care-ţi rămânea în minte şi te provoca să te gândeşti la persoana respectivă. Să-ţi spun un secret. O persoană care are succes, o persoană care atrage privirile, e o persoană plină de încredere în sine. Ştie să-şi valorifice calităţile, îşi ştie defectele, îşi cunoaşte limitele şi astfel reuşeşte să emane din interior acea încredere debordantă. Data viitoare nu te mai întreba în cine să ai încrede şi în cine nu, ai încrede în TINE dragul meu. Termină să te mai autocompătimeşti, să-ţi plângi de milă ca un om patetic şi să te închizi în tine doar pentru că tu nu vei fi niciodată la fel de bun ca şi concurenţa. Ia de pe umeraş acea haină frumoasă, aranjează-ţi părul, ieşi pe uşă şi bucură-te de aerul curat de afară. Mergi zâmbind pe stradă şi repetă-ţi mereu că eşti unic. Nu trebuie să ajungi dintr-o extremă în alta, ci trebuie să înveţi să-ţi depăşeşti complexele, să îndrăzneşti să ieşi din cutie şi să iei iniţiativa! Data viitoare, nu-ţi mai spune că nu poţi, că nu vei reuşi şi că îţi este frică de eşec. Frică? Tu nu cunoşti frica! Tu eşti un om capabil, deştept, frumos şi la fel de încântător ca orice om de succes. Mai mult, tu ai încredere în tine! Altfel, cum ai putea să ceri celorlalţi să aibă încredere, pe când tu însuţi nu reuşeşti? Încrederea în tine este deja un pas spre reuşită! Încrederea este cheia!

Comments are closed.