Atenție pe unde umblați! Peste 100 de copaci din Reșița, riscă să se prăbușească

Locuitorii Reșiței pot fi în pericol dacă asupra orașului se vor mai abate vijelii ca cea de acum câteva săptămâni. Peste 100 de copaci stau să se rupă sau să se prăbușească în unele zone din oraș.

Cetățenii care au sesizat riscul la care se supun, au solicitat tăierea sau toaletarea plopilor și sălciilor bătrâne responsabililor din cadrul Primăriei, doar că operațiunea va fi posibilă doar în umra întrunirii unei comisii speciale din cadrul Primăriei, după cum a spus şeful ”Serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă”, Liviu Gârtoi.

La sfârşitul lunii trecute, furtuna care s-a abătut asupra Reşiţei a smuls din rădăcini mai mulţi copaci și alții vor fi în aceeași situație dacă nu se vor lua măsuri.

Zonele în care există risc maxim de prăbușire a copacilor sunt cele din apropierea malului Bărzavei, dar şi zone din cartierul Dealul Crucii.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Atenție pe unde umblați! Peste 100 de copaci din Reșița, riscă să se prăbușească

  • 24 februarie 2015 la 21:46
    Permalink

    Gigele, vrei sa-ti (mai cada) copaci in cap la vreo vijelie? Nu te-ai saturat? Se vede ca esti cam ”avariat”. Nu-ti trebuie multa scoala ca sa realizezi ca, dupa un timp, arborii trebuie toaletati iar cei care prezinta pericol, evident ca ar trebui taiati. E foarte bine ca primaria se preocupa si de aceste probleme, dar probabil ca pe tine nu te multumeste nici asta. Gigele, hai, mai ia o gura de fan si treci la lopata, dar ai grija sa nu stai in dreptul copacilor.

  • 24 februarie 2015 la 18:53
    Permalink

    nenoriciţi, nu vă lăsaţi până nu defrişaţi oraşul.

Comentariile sunt închise.