Atentie! Revine canicula! Maxime de pana la 37 de grade!

Temperaturile vor fi greu de suportat în zilele următoare. În vestul și sud-vestul țării, maximele vor atinge 37 de grade Celsius.

Vremea călduroasă va persista în toată ţara. Mâine și miercuri va fi caniculă în vest şi sud-vest unde vor fi valori maxime de 35-37 de grade. Joi canicula va cuprinde şi regiunile sudice şi centrale, iar în Lunca Dunării se vor înregistra temperaturi în jurul a 38 de grade. Disconfortul termic se va accentua, astfel că indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi pe areale din ce în ce mai extinse.

Din a doua parte a zilei de joi, gradul de instabilitate atmosferică va fi în accentuare treptată, iar valorile termice vor scădea semnificativ în majoritatea regiunilor, exceptând sud-estul teritoriului unde, local, canicula va persista şi în data de 15 iulie.

Comentarii

comentarii

One thought on “Atentie! Revine canicula! Maxime de pana la 37 de grade!

  • 12 iulie 2016 la 10:49
    Permalink

    Greu de suportat caldura, mai ales cand noaptea nu te poti odihni.Toata lumea doarme cu geamurile deschise am vrea si noi cei care stam in vecinatatea baruletului de langa Duet din Moroasa I.Toata noaptea stau in fata barului (au aprobare si pentru spatiul de pe trotuar?)si fac galagie.Care e orarul acelui bar?Organele competente sa-si faca datoria!

Comentariile sunt închise.