ATENTIUNE! Pericol de explozie daca aveti aceste lucruri in casa

Proprietarilor aparatelor de gătit pe gaz afectate li se solicită să se conformeze următorului avertisment de siguranţă. AVERTISMENT IMPORTANT DE SIGURANŢĂ: RISC POTENŢIAL DE EXPLOZIE pentru anumite aparate de gatit pe gaz. Vineri 10 noiembrie 2017 s-a emis o notificare prin sistemul de alertă RAPEX(Sistemul RAPEX reprezintă un sistem de schimb rapid de informații privind produsele periculoase între Comisia Europeană și Statele Membre ale Uniunii Europene) care semnala prezența pe piața europeană a unor aragaze și plite incorporabile produse în Turcia sub brandurile Siemens, Bosch și Neff, care au probleme la un racord de alimentare, iar în anumite situații pot avea loc scurgeri de gaz, apărând astfel un risc de explozie.

AragazuriAragazuri
Plite încorporabile pe gaz, din inox, 60 cm lățime, cu butoane de control pe partea dreaptăPlite încorporabile pe gaz, din inox, 60 cm lățime, cu butoane de control pe partea dreaptă

In Romania, sunt afectate un numar limitat de aragazuri produse în perioada august 2006 – octombrie 2011 și plite încorporabile pe gaz, din inox, 60 cm lățime, cu butoane de control pe partea dreaptă, produse în perioada ianuarie 2009 – octombrie 2011.

În cazuri rare, racordul de conectare pentru gaz poate fi deteriorat. Ca rezultat, pot avea loc scurgeri de gaz şi în cazuri extrem de rare poate apărea un risc de explozie.

Pentru a evita orice pericol potenţial proprietarii aparatelor afectate trebuie să oprească imediat alimentarea cu gaz a aparatului şi să întrerupă utilizarea acestuia până după înlocuirea racordului de conectare.
BSH Electrocasnice face apel la toți posesorii de aparate care corespund mențiunilor din anunț să verifice dacă aparatul lor este afectat de această campanie voluntară de siguranță. Compania noastră oferă fiecărui proprietar afectat înlocuirea gratuită a racordului de conectare de către un tehnician de service autorizat. Înlocuirea este realizată la domiciliul proprietarului şi rezolvă în totalitate problema, este gratuită şi nu necesită o cheltuială sau un efort suplimentar din partea clientului.
Suntem dedicaţi asigurării celor mai înalte standarde de siguranţă, unei calităţi premium a produselor şi fiabilităţii tuturor produselor noastre. Prin urmare, desfăşurăm această campanie voluntară de siguranţă. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată şi vă mulţumim pentru înţelegere şi răbdare. Vă rugăm sa ne contactați în cazul în care întâmpinați dificultăți cu identificarea aparatului dvs sau dacă aveți alte întrebări.

 1. Verificaţi dacă aparatul dvs. este afectat, în modul următor:

  Observaţi cu atenţie aparatul prezentat mai sus. Dacă acesta este asemănător cu aparatul dvs., verificaţi dacă este afectat de campania voluntară de siguranţă.
  Vă rugăm să notaţi numărul modelului (E-Nr.) şi numărul lotului format din patru cifre (FD) de pe eticheta tip a aparatului dvs. (consultaţi figurile de mai jos).

  Aragazuri

  Anumite aragazuri cu sau fără sertar pot fi afectate.

  Aragazuri

  Plite încorporabile pe gaz, din inox, 60 cm lățime, cu butoane de control pe partea dreaptă

  Plite încorporabile pe gaz, din inox, 60 cm lățime, cu butoane de control pe partea dreaptă pot fi afectate.

  Plite încorporabile pe gaz, din inox, 60 cm lățime, cu butoane de control pe partea dreaptă

 2. Pentru a stabili dacă aparatul dvs. este afectat, vă rugăm să introduceţi aceste numere în casete.

de ex. HGV745250/11 (introduceţi întregul număr)

de ex: 8912

* Vom utiliza adresa dumneavoastră de e-mail exclusiv în legătură cu aceste măsuri voluntare de siguranţă şi nu în scopuri promoţionale. În plus, vă vom trimite rezultatul verificării la adresa de e-mail indicată mai sus.

Număr de telefon cu tarif normal: 021 203 97 48

Comentarii

comentarii