AU VENIT DIN MOLDOVA CA SA SE FURE UNUL PE ALTUL IN BANAT – CERCETAT PENAL PENTRU FURT

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, bănuit că ar fi sustras bani de la o persoană aflată în sala de așteptare a stației CFR Caransebeș, a fost identificat de polițiștii de la transporturi. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Postului de Poliție TF Caransebeș au reușit să identifice un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Neamț, bănuit că a sustras bani de la o femeie aflată în sala de așteptare a stației CFR Caransebeș.

În fapt, la data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, în timp ce se afla în sala de așteptare a stației CFR Caransebeș, bănuitul s-ar fi așezat lângă o femeie în vârstă de 68 de ani, din Galați. Profitând de neatenția acesteia, cel în cauză i-ar fi sustras femeii o plasă în care se aflau 78 de lei, după care ar fi părăsit sala.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiștii Serviciului de Transporturi continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestuia.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Comentarii

comentarii